Geen enkele situatie of persoon is identiek. Ieder mens komt in zijn of haar leven wel eens op een punt waarin hij of zij het inzicht of controle van zijn of haar situatie even niet de baas is, of kan overzien. ViaZuidWest biedt persoonlijke coaching aan, passend bij de persoon, de functie en het bedrijf. De gekwalificeerde coach van ViaZuidWest kan via de werkgever worden ingezet voor de meest uiteenlopende onderwerpen.

Wat kan de coach betekenen?

Onze coach kijkt samen met u wat er nodig is om weer een goede balans de vinden en/of juist dat aanpakken wat u graag wilt veranderen. Dit kan een balans tussen werk en privé zijn maar ook wanneer de onbalans niet in de werksfeer ligt. De coach kijkt samen met u wat er nodig is om weer een goede balans te vinden. Middels verschillende modellen en technieken laten wij u als persoon anders naar een situatie kijken. Tevens wordt er zelfinzicht gecreëerd om vanuit een voor u vertrouwde omgeving doel- en actiegericht te werk te gaan. Persoonlijk doch professioneel.

Soorten coaching

ViaZuidWest biedt diverse soorten coaching aan. Naast onze eigen gekwalificeerde coach bieden wij ook externe coachingstrajecten aan. Dit onder meer voor verslavingen, leefstijl maar ook voor vitaliteit (gericht op nu en de toekomst). Ook bieden wij coaching on the job en leiderschapscoaching aan.

Wat kost een coachingstraject?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de verwachtte duur van het traject. Op basis van een korte telefonische screening wordt een inschatting gemaakt op basis van een offerte. Wilt u eens sparren over de mogelijkheden of direct een offerte opvragen? Neemt u dan contact met ons op.