ViaZuidWest biedt een breed scala aan werkzaamheden binnen onze arbodienstverlening gericht op casemanagement en personele risico beheersing. Door middel van maximale aandacht, korte lijnen en het leveren van concrete oplossingen kunnen wij verzuim beïnvloeden. Ook hebben wij een eigen arbeidsdeskundige in huis en bieden wij spoor 1 en 2 re- integratie aan.

Naast casemanagement bieden wij extra diensten aan gericht op preventie en grip op personeels gerelateerde vraagstukken. Preventie door middel van het inbedden van de preventiemedewerker binnen de organisatie en begeleiding bij de RI&E. Preventie zien wij echter breder en naast het tijdig inzetten van interventies binnen casemanagement, bieden wij ook coachingstrajecten aan. Dit is met name het geval wanneer de wederzijdse afspraken tussen werknemer en werkgever veranderen en aangepast moeten worden.

Onze missie is de werkgever te ontzorgen en maximale grip te geven op personele perikelen. Meer grip betekent minder risico, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!